Börek

 Ingredients:

Masa:

  • 125g. de farina

  • 7g. de mantega

  • Una cullaradeta de sal

  • Aigua tèbia

Farcit:

  • 100g. de vedella

  • ½ ceba picada

  • 7g. de mantega

  • 1 yema d’ou.

Preparació:

  1. Barrejar la farina, sal i mantega, tot afegint l’aigua necessària. Haurem d’aconseguir una masa homogènia i fina.

  2. Amassar la barreja amb ajuda del rodet. Estendre i pintar amb mantega. Deixar reposar 10 minuts.

  3. Mentre deixem reposar la masa, podem anar fent el farcit. Caldra salpimentar la carn picada, afegir la ceba picada, la yema d’ou i la mantega desfeta. (podem pensar què més afegim al farcit)

  4. Tornem a la masa… Caldra igualar la massa, tot fent un rectangle. Hi posarem el farcit a un extrem i es comença a enrollar. Després li donarem la forma d’una espiral

  5. Amb la clara d’ou que ens ha sobrat, pintarem la espiral.

  6. Posar el preparat al forn, previament precalentat a 180ºC, durant ½ o ¾ d’hora.

  7. Quan manquin 5 minuts per finalitzar la cocció, el treiem del forn i el tornem a pintar amb mantega diluida en aigua.

 

Amb las mans a la masa!

Així de bonics ens han quedat els plats… Tenen molt bon aspecte, oi?

 

 

 

 

 

Anuncis
Arxivat a d. Taller de cuina. Comentaris tancats a Börek
%d bloggers like this: