Hamburgueses perses

 Aquesta recepta de cuina, és una variació d’un plat persa. En la seva preparació resulta curiosa la manera en que preparen la ceba.

Ingredients:

  • 500 g de carn de vedella.

  • Una ceba gran

  • Nou moscada

  • Sal i pebre negra

  • Oli o mantega.

  • Altres especias

Preparació:

Es necessàri tallar la ceba en juliana i posar-la en un drap net que tancarem fent una borsa. Cal colpejar-la una mica per tal d’aplastar la ceba i aconseguir que tregui el seu suc, que serà absorvit pel drap.Veurem que ja és suficient quan la ceba quedi transparent. Caldrà rentar-la i escòrrer per tal d’eliminar el suc que resti.

En un bol, barrejarem tots els ingredients i els hi donarem la forma d’una hamburguesa.

Les fregirem a una paella calent amb oli o mantega.

Anuncis
Arxivat a d. Taller de cuina. Comentaris tancats a Hamburgueses perses
%d bloggers like this: