Gastronomia de la India

 

Lassi

La recepta de Lassi és molt fàcil de preparar, és una beguda ben bona i típica de la cuina hindú, amb un punt realment exòtic.

Ingredients del Lassi

  • ½ tassa de iogurt natural.

  • 2 tasses de aigua.

  • Un pessic de gingebre, canella i cardamomo ben mòlts.

  • Uns trossets de plàtano i mango, ben madurs.

Si la fruita està ben madura no és necessario afegir sucre. Si fos necessari podem afegir l’enducorant que més ens agradi (xarop, mel, etc.)

L’elaboración del Lassi és ben senzilla:

  • Cal barrejar en un recipient tots els ingredients i batre’ls o triturar fins que quedi una barreja ben uniforme (sense trossets de fruita)

  • Ara podem probar com ens ha quedat i encara som a temps per afegir una mica més d’algùn ingredient, si el creiem necessario (cal batre un altre cop)

  • Possar a la nevera

 

Anuncis
Arxivat a d. Taller de cuina. Comentaris tancats a Gastronomia de la India
%d bloggers like this: