Paquistàn (پاکستان )

 

Aquesta setmana estem coneixent la gastronomia de Paquistàn.

La cuina pakistani és similar a la hindú, però utilitzen una mica menys les espècias. Igualment fan servir a la majoria dels seus plats el curry i la masala.

Nosaltres hem preparat broquetes de carn picada (kebab) i pa (chapati) per acompanyar. Aquí teniu la recepta per que sapigueu com es preparen.

Broquetes (kebab)

  Ingredients:
1 kg de carn picada de vedella / 4 o 5 cebes / 4 o 5 alls / gingebre / 2 cullerades d’espècies mòltes (clau, cardamom, pebre vermell…) / 2 cullerades de garam massala (barreja d’espècies ja preparada) / 1 cullerada de farina de blat de moro / sal

 Preparació:
Barregeu la carn picada amb la ceba, els alls (tot picat ben petit) i incorporeu-hi totes les espècies, una mica de gingebre ratllat, la farina de blat de moro i la sal. Deixeu reposar aquesta massa a la nevera ben tapada per tal que no perdi humitat. Prepareu les broquetes enganxant-hi la barreja de carn picada. Cal que la planxa per coure sigui ben calenta quan hi poseu les broquetes. Aneu-les girant sovint per evitar que se us enganxin.

Anuncis
Arxivat a d. Taller de cuina. Comentaris tancats a Paquistàn (پاکستان )
%d bloggers like this: